NOT A SUNNY SUNDAY

Det bara regnar men det gör ingenting för mig. Behöver inte ha ångest över att jag inte är ute och jag behövde en dag inomhus till att fixa lite i rummet, måla naglarna och lite sånt hehe. Om ungefär en timme ska jag iväg på Zumba med Frida, så najs att träna på regniga dagar. Har äääntligen köpt ett gymkort så nu ska jag försöka ta tag i träningen lite bättre! Hadééé
 
 

IT'S A LEO THING

Leopardmönstrat är sååå fiint. Vad hittade jag då när jag var i Örebro förrförra veckan? Ett par suuperfiena leopardshorts på rea, sista paret och i min storlek!! För bra för att vara sant, så de kunde jag inte lämna kvar i affären hehe.

4 DAGAR PÅ LURÖ

Hejhå! Som vanligt suger uppdateringen, men jag har inte varit hemma i veckan. En i min släkt äger en del av en ö mitt ute i Vänern, så jag, min familj och mina kusiner har varit där och hälsat på. Har väl inte direkt varit så kul med tanke på att jag hellre umgås med mina vänner, men lite mysigt var det allt och jag fick en del fina bilder iaf haha.
 

MY TUMBLR

 
Åh, fullkomligt ääälskar tumblr och weheartit. Kan hänga där i timtal och få masssa inspiration, mmm så fint. Har en tumblr som ni gärna får följa. Klicka på bilden för att komma dit!

SANDVIK & UPPVAKTNING


 
Hehe-hej, det var läängesen. "När det är sommarlov ska jag ta tag i bloggen", men hehe nej. Blev istället ännu sämre uppdatering haha. Det är sommarlooov och jag orkar inte ta mig tiden att blogga.
 
Lördagen förra veckan hängde jag, Heidi, Elin och Frida på Sandvik där vi badade i solnedgången och även uppvaktade Heidi som fyllde 17(!!) dagen efter. Vi tog mopparna ut dit och det var helt klart en av de mysigaste kvällarna på lovet än så länge. Meen, halva lovet är kvar så mer myskvällar ska det bli.

NU BÖRJAR LOVET PÅ RIKTIGT

Har äntligen avklarat 3 veckors jobb, faasen va skönt!! Nu ska jag ta till vara på tiden och njuta till fullo. Förutom jobb har jag hunnit med en del andra saker. Myst, festat, åkt båt och firat min gammelmormor som fyllde 99 (!!!!) i torsdags är bara några av sakerna. Nuuu kan sommarlovet börja på riktigt ååå
 
 

RSS 2.0