ZARA HOME

Zara Home
 
Zara Home by fannylovisa featuring throw pillows
 
Zara Home finns alltså nu i Stockholm, åå deras saker faller mig precis i smaken. Hoppas på att även Göteborg kommer inskaffa det snart för Stockholm är en bra bit bort för mig hehe. Huuur fina är inte plädarna, vill haaa.

ÄR NUMERA BLOND

Efter många om och men har jag nu gjort en förändring i mitt hår. Var blond när jag var liten och ville bli det igen, så jag spenderade ca 3 timmar hos frissören förra veckan och slingade det. Jag har fortfarande inte vant mig vid färgen och jag vet inte riktigt vad jag tycker om den. Gillar den ibland och ibland gillar jag den inte. Ibland känns den vit, ibland grå och ibland gul men ju längre tid det går, ju mer börjar färgen blanda sig med min normala hårfärg så får hoppas att det blir bättre. Längst upp är det väldigt vitt men ska nog lägga i några guldiga slingor så blir det nog bra hehe!

MARIE BIKER

Beställde hem den här skinnjackan förra veckan efter att ha suktat efter den väldigt länge. Suuupernöjd, bästa köpet på länge. Har även en beige skinnjacka (Kenza 3) så nu kan jag använda två olika hehe, mycket roligare att variera!
 

RSS 2.0